For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Kupoprodaja

Oglasnik oglasiMe! daje web platformu na kojoj kupci i prodavatelji kreiraju i ulaze samostalno u međusobne daljnje dogovore.
Uporaba web stranica oglasime.com.hr ne čini oglasnik odgovornim za prodaju/kupnju, niti je oglasnik oglasiMe! dio prodajnog procesa.

Odgovornost

Oglasnik oglasiMe! se ne može smatrati odgovornim Vama ni trećim osobama za bilo kakvu štetu ili gubitak koji nastaju izravno ili posredno zbog Vašega pristupa i Vašeg korištenja ovih stranica ili stranica na koje vode linkovi s oglasiMe! oglasnikovih stranica, odnosno zbog informacija na ovim stranicama, kao ni zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovim stranicama, kao ni zbog Vaše uporabe (ili nemogućnosti da rabite) bilo koje od ovih stranica.
Oglasnik oglasiMe! također nije odgovoran za eventualnu štetu ili propuštenu dobit nastalu ne pružanjem svoje usluge radi pogrešaka tehničke ili ljudske prirode.
Oglasnik oglasiMe! ne može snositi nikakvu odgovornost u odnosu na Vas zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama.
Oglasnik oglasiMe! niti u kojem slučaju nije nikome odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu nastalu korištenjem ovih stranica, usluga ili sadržajem oglasa čak i u slučaju kada je obaviješten o takvim štetama od strane trećih osoba.
Korisnik internetske stranice oglasime.com.hr dužan je koristiti ove stranice u skladu s ovim pravilima i uvjetima i zakonima Republike Hrvatske, te je odgovoran za bilo kakvo postupanje protivno navedenom, kao i za sve posljedice proizašle iz takvog postupanja i to kako oglasiMe! oglasniku tako i svim trećim osobama kojima bi takvim postupanjem bilo povrijeđeno bilo kakvo njihovo pravo.
Oglasnik oglasiMe! neće odgovarati za eventualnu štetu nastalom korištenjem savjeta preuzetih s drugih portala koje mogu nastati zbog netočnih ili nedovoljnih informacija dostavljenih od strane korisnika ili nekih drugih razloga.
Oglasnik oglasiMe! u svakom trenutku zadržava pravo izmjene izgleda samog oglasa (odnosi se na izgled teksta, fotografija i videosadržaja) te pravo na mijenjanje pozicioniranosti oglasa koji su definirani prema vlastitim razvojnim i strateškim ciljevima oglasiMe! oglasnika.

Promjene uvjeta korištenja

Oglasnik oglasiMe! zadržava sva prava na to da prema svojoj diskrecijskoj ocjeni, mijenja, zamjenjuje ili ukida izgled, sadržaj i uvjete korištenja oglasime.com.hr kao i svih servisa i podstranica koje su njegov sastavni dio bez obveze prethodne najave. Nastavak korištenja sadržaja i usluga na ovim stranicama kao i svih servisa i podstranica koje su njegov sastavni dio, i nakon objave izmjena, predstavlja Vaš pristanak i suglasnost s istima.
Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti oglasiMe! oglasnikove internetske stranice.

Top